Stratasys FDM Carbon Fiber

Szerezze be az egyedülálló Stratasys szénszálas FDM technológiát a fejlett kisszériás gyártásokhoz, gyártósori JIG-ekhez és prototípusok készítéséhez.

Speciális alkatrészeket készíthetünk szénszállal megerősített poliamid (Nylon) alapanyagokból a Stratasys szabadalom védett FDM technológiájával.

A Stratasys által kínált Nylon12CF alapanyag kiválóan alkalmas fém gyártósori eszközök és alkatrészeg gazdaságos és könnyű 3D nyomtatott alternatívával történő kiváltására.

A Stratasys kínál egyedül szénszál erősítésű, szabadalommal védett FDM technológiájú 3D nyomtatást. A piac más szereplői FFF technológiára épülő szénszálas megoldásokat kínálnak, az FDM technológia előnyei nélkül.

A Fortus 380/450 és F900 Carbon Fiber Edition 3D nyomtatók FDM Nylon 12CF szénszálas vagy ASA alapanyagot használnak a nyomtatáshoz. A fűtött munkatér lehetővé teszi a zsugorodás- és vetemedés mentes alkatrészek nyomtatását és az alkatrészek biztonsággal ismételhető gyártását. Az oldható támaszanyagok használata teljes tervezési szabadságot ad az összetett formatervek kialakításához, beleértve az üregeket és az alámetszéseket is.

Stratasys Fortus Carbon Fiber

Töltse le Gyártástámogató eszközök a termelőüzemekben című, ingyenes, 7 oldalas, magyar nyelvű ismertetőnket !

Név:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Munkahely neve: Telefonszám:*

Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

 Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat:*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!