Az FDM és az FFF technológiák összehasonlító elemzése

Miért kell összehasonlítani egy ipari, szabadalmakkal védett, sorozatgyártásra kész Stratasys FDM 3D nyomtatási eljárást a Stratasys FDM szabadalmait nélkülöző, elsősorban otthoni felhasználásra szánt, olcsó berendezésekben használt FFF technológiával?

Az összehasonlítás, a technológia alapgondolatán, a műanyagszál megolvasztásán és rétegről-rétegre történő felépítésén túl azért is szükséges, mert az FFF technológiával dolgozó berendezéseket sokszor tévesen FDM berendezésként hirdetik, azonosítják. Ismerje meg a különbségeket!

A jobb oldali űrlap kitöltése után e-mailen elküldjük Önnek a tanulmányról készült összefoglalót. Ha többet szeretne megtudni az egyes nyomtatók összehasonlításáról, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! https://3dnyomtatas.varinex.hu/kapcsolat/

*A FFF Desktops vs Stratasys FDM® 3D Printers összehasonlító elemzést a Pragmaetek Consulting Group készítette

Töltse le az elemzést!

Név:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Munkahely neve: Telefonszám:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat:*